Aprozarul tau "on line"Comanda si primesti zilnic acasa cosul tau de legume si fructe de la tara!

Despre Noi

          La nord-vest de municipiul Botosani, pe DN ul care il leaga pe acesta de Dorohoi, sus pe dealuri intr-o zona apropiata de paduri seculare si cu un pamant negru si roditor , este localizata comuna Braesti. Cu ierni aspre si bine aerisite de viscolul ce parca vine din Siberia , cu primaveri caldute, cu veri moderate ca temperaturi si ploi destul de dese si abundente, acest tinut binecuvantat de Dumnezeu , este locul in care incerc sa imi gasesc izvoarele si locul de varsare deopotriva, cultivand un ogor cu ceea ce Dumnezeu a dat ca o binecuvantare pentru oameni-CATINA ALBA

    
Vizualizaţi Brăeşti 

De aici livram produsele noastre si ale partenerilor nostri

Istoria proiectului

Cand ma apuc de ceva, ma tine pina reusesc!

Incepand cu primavara anului 2010 , ma pasioneaza catina alba.

Am plantat 70 de ari cu catina, am muncit mult , am cheltuit destul, intrucat am vrut si am reusit sa fac o plantatie bilogica.Inevitabil a inceput sa ma pasioneze si medicina naturista. 

Este extraordinar sa descoperi ca poti sa-ti produci toate , sau aproape toate remediile naturiste care incep sa-ti devina indispensabile de la o anumita varsta in sus. Am descoperit  astfel ca pot sa ma revitaminizez cu produse de catina,sa-mi tratez eventualele rani cu tinctura sau unguent din scoarta de catina, ca pot scapa de galstrita sau ulcer cu tinctura , ca pot sa scap de gripa mancand zilnic miere de albine cu boabe de catina alba.

Si pentru ca sunt incantat de ce am facut pina acum vreau sa impartasesc la cat mai multa lume parerile si experientele mele si de ce nu sa ii ajut sa isi produca acasa din produsele minune ale catinei albe, sau sa furnizez produse proprii. Denumirea site ului provine de la Moldo=Moldova  si fructele care sunt principala noastra productie.

In acest an la indemnul prietenilor care au cumparat si consumat fructele si legumele produse de noi, in special a fructelor de catina alba si a produselor din catina cu miere de albine, m-am hotarat sa ne infiintam o firma care sa poata desface produsele noastre catre cati mai multi oameni care sa beneficieze de fructe si legume proaspete, de la tara, fara sa mearga in piete si oboruri, sau in aprozare cu fructe si legume de import. 

Deasemenea vom putea prin acest proiect sa asiguram persoanelor in varsta si cu deficiente de imunitate acest pretios fruct , care este catina alba, proaspata curata , de calitate si la preturi accesibile.

Doamne ajuta! 

Utilizatorii noştri

Magazinul nostru "on line" functioneaza ca o casa de comenzi pentru fructe si legume. Puteti comanda produsele noastre,clientii nostri din Municipiile Botosani si Dorohoi , vor primi acasa comanda( cosul ) in termen de 24 ore. Pentru clientii din tara, livram in limita stocurilor doar fructe si legume neperisabile dar mai ales produse din catina alba

Căutare site

Contact

Moldofruct Bucovina SRL Com. Braesti Jud. Botosani
Braesti
Cod post 717035
0749619994 Ne gasiti in comuna Braesti, pe strada 1907 nr.26

Intreaba

FAQ este gol.

Ofertă specială

Această categorie este goală.