Aprozarul tau "on line"Comanda si primesti zilnic acasa cosul tau de legume si fructe de la tara!

De ce sa mancam fructe?

15.05.2014 13:48

De ce sa mancam fructe?

Pentru sanatatea ta, pentru ca te ajuta sa te feresti de boli si iti asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale, pentru ca sunt gustoase si de ajuta in acelasi timp sa iti mentii o silueta armonioasa. Alimentatia reprezinta unul din cei mai importanti factori care influenteaza sanatatea organismului uman. O alimentatie corecta asigura functionarea normala a diferitelor organe, mentine si sporeste capacitatea la efort, in timp ce o alimentatie incorecta duce la scaderea rezistentei organismului, la aparitia unor boli, la scurtarea vietii.

Pentru desfasurarea normala a activitatii zilnice si mentinerea starii de sanatate organismul are nevoie de o anumita cantitate de energie si de factori nutritivi completi (proteine, glucide, lipide, vitamine, saruri minerale, apa. Acestia sunt obtinuti din alimente, fructele si legumele ocupand un loc de seama ca sursa naturala de glucide, saruri minerale alcalinizante, vitamine si apa.

Legumele si fructele consumate zilnic asigura o dieta echilibrata: continutul de fibre va confera o senzatie de satietate, va vor reduce pofta de macare dar in acelasi timp va ofera necesarul de energie prin continutul lor bogat in fructoza

Fructele si legumele sunt recomandate atat pentru profilaxie cat si pentru tratarea a numeroase afectiuni: raceala, gripa, indigestii, diabet, etc. Consumul regulat contribuie la reducerea secretiei gastrice, unele au un usor efect laxativ iar altele sunt folosite pentru a combate diareea.

sursa: fructe.org

Căutare site

Contact

Moldofruct Bucovina SRL Com. Braesti Jud. Botosani
Braesti
Cod post 717035
0749619994 Ne gasiti in comuna Braesti, pe strada 1907 nr.26

Intreaba

FAQ este gol.

Ofertă specială

Această categorie este goală.